Rólunk

Iskolánk Kaposvár szívében, a sétálóutcától és a fő tértől alig egy-két percre található. Ha pedig autóval érkezel, és belefér öt perc sétálva, akkor az ingyenes parkolás is megoldott. A hét bármely napján jöhetsz tanulni, hétköznap reggel 8-tól este 8-ig, hétvégén pedig 8-tól 12 óráig.

Ami fizikai adottságainkat illeti, kb. 120 m2-en, egy elméleti, egy gyakorlati és egy audiovizuális tanfolyamteremmel várjuk az angoltudásukat izmosítani vágyókat. Az egyedi festésű, angol parkot idéző recepciónkban pedig bármikor leülhetsz, hogy egy kávé vagy egy tea mellett átbeszéld tanulótársaiddal, vagy barátaiddal az Élet Nagy Dolgait. Recepciós kollégáink segítenek Neked mindenben, ami nem közvetlenül a nyelvtanulással kapcsolatos, az ügyvezető pedig mindig nyitva tartja az ajtaját a tanulók előtt.

Három, felsőfokú nyelvtudással, diplomával rendelkező tanárunk segít Neked abban, hogy megtanulj és megérts mindent, ami a gondtalan nyelvtudáshoz szükséges. Angol anyanyelvi tanárunk mellett pedig hamar a múlté lesz, az oly sokak mumusa, a „jaj, csak megszólalnom ne kelljen...”.

Ha korábban tanultál már angolul, de az idő vasfoga kikezdte tudásodat, egy alapos felmérést követően speciális programot állítunk össze számodra, amely pótolja a hiányosságokat, és biztos alapot teremt tudásod elmélyítéséhez.

Tanulás közben rendszeresen veszel részt házivizsgákon, amelyek gondoskodnak arról, hogy ne csak a megfelelő szintű tudással, de kellő magabiztossággal felvértezve nézhess szembe a nyelvvizsgával. A sikeres vizsgákat minden esetben házi oklevéllel ismerjük el.

Ma már egyre több alternatíva kínálkozik a nyelvvizsgázni vágyók számára, ám a hozzánk érkezők többsége nincs tisztában ezekkel. Ha Veled is ez a helyzet, úgy nemcsak segítünk a Neked legmegfelelőbb megoldást megtalálni, de próba nyelvvizsgával gondoskodunk arról, hogy amennyire csak lehetséges, biztosra mehess.

HA ÉRDEKESNEK TARTOD, AMIT OLVASTÁL, OSZD MEG MÁSOKKAL IS!
 • Iwiw
 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Linkter
 • blogtercimlap
 • Digg
 • del.icio.us
 • Netvibes
 • Live
 • StumbleUpon
 • Yahoo! Bookmarks
 

Rólatok szóltak a hírek! A szerda esti(01.10.) híradó rólatok szólt! :) Nézzétek meg ti is! 3:35-5:25-ig! :)

>>Tovább

Néhány fontos részlet az ingyenes nyelvvizsgához:

>>Tovább

Álláslehetőség a kaposvári Happy End Nyelviskolában: Irodai asszisztens (ügyfélszolgálat, adminisztráció, pénztár kezelés) munkakörbe várjuk szeretettel új munkatársunkat

>>Tovább


Név:

Jelszó:

Cégeknek 

Amikor egy vállalkozás úgy dönt, támogatja munkatársai angol nyelvtanulását, az általánosan megszokott módszer az, hogy az oktatás a cég telephelyén folyik. A módszer előnye, hogy a tanár helybe jön, hátránya viszont, hogy minden munkatárs, aki részt vesz az angol tanfolyamon, egyszerre esik ki a munkából, illetve megtalálni azt az időpontot, ami mindenkinek jó, általában nem egyszerű. 

Nálunk önök állítják össze az órarendüket a széles nyitvatartási időnkön belül: hétköznap 08.00-20.00, illetve szombaton és vasárnap 08.00-12.00 között.

Hogy mindezt hogyan tudjuk megvalósítani? Találkozzunk személyesen a nyelviskolában, ahol megmutatjuk a részleteket, és megválaszoljuk minden kérdését!

Egyeztessünk időpontot az elérhetőségeink bármelyikén! Klikk ide!

 

>>Tovább