01 márc
Image

PÉNZ ÉS EMBERSÉG? LEHET EGYÜTT?

 

PÉNZ ÉS EMBERSÉG? LEHET EGYÜTT?

 

A napokban sokkolt egy szituáció.

 

Első pillanatban csalódottságtól lefagyva elgondolkoztam a hallottakon (egy milliárdos ember érzéketlenségéről van szó), majd egy sajnálattal vegyes gondolattal lezártam a dolgot.

 

Sajnálom őt, mert nagyon rossz lehet neki, hogy ilyen. Így csak pénzt lehet szerezni, de boldogságot, igazi barátságokat, hálás mosolyokat... nem. Érdemes lenne kipróbálnia, hogy milyen nagyvonalúnak lenni.

 

Ezt most nemcsak közhelyként írom. Ha kipróbálná néhányszor, lehet, hogy megérezné, hogy minél több jót ad, annál több helyzetben látja meg a lehetőséget, hogy mit tehet ő ahhoz, hogy jobb legyen a világ.

 

Ahogy ezt írom, most épp mosolygok, mert eszembe jutott, amikor kolléganőmmel a zuhogó esőben kitettünk nyelviskolánk központja elé régen nálunk felejtett esernyőket “ingyen elvihető” felirattal. Volt, aki enyhén megázott frizurával bejött megköszönni.

 

De nemcsak esernyőket, hanem angolórákat is osztogatunk. Ha például egy ismerősöd a te ajánlásodra iratkozik be hozzánk tanfolyamra.

 

Tudd meg, hogy hol tart az angoltudásod, töltsd ki az ingyenes tesztet most:

https://www.happyendangol.hu/tesztek

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

Rugalmas nyelviskola az elfoglalt emberek számára 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd