08 jan
Image

ÚJÉVI FOGADALOM,AVAGY MIKORTÓL SZÁMÍT....

 

ÚJÉVI FOGADALOM, AVAGY MIKORTÓL SZÁMÍT ANGOLUL TUDÁSNAK AZ ANGOLTUDÁS?

 

Te is megfogadtad, hogy idén megtanulsz angolul?

 

Ha esetleg ezt a fogadalmat (fogadalom = resolutions) már nem először tetted, mit szólnál hozzá, ha most idén ténylegesen megvalósítanád?

 

Lehetséges, hogy valamennyire már tudsz angolul, de még többre vágysz (vágy = desire). 

 

Sokszor úgy keresnek minket az angoltudásra vágyók, hogy célként (cél = goal) annyit mondanak, hogy “szeretnénk megtanulni angolul”. 

 

Ez így rendben is van, de rendszeresen előfordul, hogy ezt olyan érdeklődő mondja, akinek a tudása már közel jár a felsőfokhoz.

 

Láttam ezzel kapcsolatban egy nagyon szemléletes magyarázatot. Képzeld el a tudásodat egy nagy korongnak, amin kívül azok az információk találhatóak, amiket még nem tudsz.

 

Minél többet tudsz, annál jobban növekszik a korongod és ezzel egyidejűleg, annál nagyobb felületen érintkezel azzal, amit még nem tudsz. Szóval, annál jobban látod, hogy milyen sok tudás van, amit még begyűjthetsz.

 

Bármennyit is tudsz angolul, érdemes miatta megveregetned a vállad. Mert azt már elérted. Ne minősítsd magad negatívan, csak egyszerűen haladj tovább az úton egészen addig, amekkora angoltudás kell az aktuális céljaidhoz!

 

Tudd meg, hogy hol tart az angoltudásod, töltsd ki az ingyenes tesztet most:

https://www.happyendangol.hu/tesztek

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

Rugalmas nyelviskola az elfoglalt emberek számára 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd