23 nov
Image

MIBEN SEGÍTHET A FLOWCHART NYELVTANULÓKNAK?

 

MIBEN SEGÍTHET A FLOWCHART NYELVTANULÓKNAK?

 

A “flowchart” a folyamatábrára használatos kifejezés, ami többek között az önfegyelem fenntartásában is nagy segítségünkre lehet. 

 

Nyilván egy nyelvtanfolyammal kötelezettségeket is vásárol az ember, ami miatt nehezebb is lehet meghozni a tanfolyamkezdésről a döntést.

 

De az akadályok helyett inkább tartsd a szemed azon, hogy hová tartasz! Nézd a célt!

 

Érdemes a faladra egy folyamatábrát készíteni, határidőkkel. A kisebb kis részcélokat pipálgathatod is, ahogy sikeresen teljesíted őket, miközben állandóan nézegetheted a célodat.

 

A tanulásod során végig motiválni fog a folyamatábra. De ahhoz, hogy elkészüljön, szükséged lesz néhány információra.

 

Ki kell hozzá derítened, hogy hol tart most az angoltudásod, és hogy a célod eléréséig mennyit kell még tanulnod. Ebben ingyenesen segítünk neked, csak jelezd elérhetőségeink bármelyikén, hogy igényt tartasz rá!

 

A folyamatábra végére pedig a helyedben megálmodnék valami jutalmat is magamnak.

 

Találd ki, hogy milyen nagyobb dologgal leped meg magad, ha megtanultál már annyira angolul, amire vágysz. Lehet ez akár egy nyaralás is külföldön, ahol már használhatod is a nyelvtudásodat.

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

Rugalmas nyelviskola az elfoglalt emberek számára 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd