09 nov
Image

​​​​​​​5 ÉV UTÁN

 


5 ÉV UTÁN

Rengeteg különleges történet kerekedik ki abból, hogy az elfoglalt emberek nyelviskolája vagyunk.

 

Egy kedves, mérnöknek tanuló, huszonéves srác sikertörténetét hadd osszam meg veletek, aki öt évvel ezelőtt, ősszel iratkozott be hozzánk tanulni. Nagyon szépen haladt két hónapig az angolban. 

 

Majd eltűnt, mert az egyetemi vizsgaidőszakra kellett készülnie. Három hónap múlva visszatért, majd másfél hónap múlva megint eltűnt, mert durvult a tananyag az egyetemen. 

 

Nyáron nem volt alkalmas neki, hogy tanuljon…

 

Ez így nem volt hatékony. Nem szeretek senkit erőszakosan piszkálgatni, hogy jöjjön és jusson el végre a céljáig, de szeretnék felelősséget vállalni azért, hogy mindenki megszerezze azt a tudást, amiért beiratkozott hozzánk.

 

Így összeállítottunk neki - a tudását, erősségeit, hiányosságait ismerve - egy átfogó anyagot.

 

Aztán felhívtam és közösen kidolgoztuk, hogy hová tudja beilleszteni a tanulást az elkövetkezendő három hónapban, majd végigsegítettük az úton.

 

Sikerült mindent megtanulnia, ami a  nyelvvizsgához szükséges lehet.

 

Ahonnan a beiratkozásakor a tudása indult, heti 2x2 órában egy év alatt eljuthatott volna a céljáig. Neki ez 5 évig tartott, de már büszkén kijelentheti, hogy van egy stabil középfokú nyelvtudása, és egy nyelvvizsga bizonyítványa.

 

Szeretettel gratulálunk, hogy a nagyon sűrű időbeosztásod mellett sem adtad fel és szereztél magadnak egy nagyon szép tudást!

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

Rugalmas nyelviskola az elfoglalt emberek számára 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd