18 szept
Image

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK A PÉNZÜGYMINISZTÉRIUMRÓL

 

KÖSZÖNÖM A KEDVES GRATULÁCIÓKAT -

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK A PÉNZÜGYMINISZTÉRIUMRÓL

 

Szeretném itt is megköszönni nektek azt a sok kedves hívást és üzenetet, amiben gratuláltatok nekem, miután a média hírül adta (link a cikk végén) a pénzügyminisztériumban történteket.

 

Sokan kérdeztetek is ezzel kapcsolatban, ezért úgy döntöttem, hogy személyesen is írok róla.

 

Magyarország versenyképességének előmozdítási folyamataihoz lehetőségem nyílt hozzájárulni, és ezáltal nektek is, kedves Somogy vármegyei vállalkozók.

 

Pénzügyminisztériumi plenáris ülések alkalmával szállíthatok megoldási javaslatokat ezekre a találkozókra, ahonnan a három legjelentősebbnek vélt javaslat a kormány asztalára kerül.

 

Ezt a nagyon megtisztelő felkérést - hogy Somogy vármegye nagykövete legyek -, azért vállaltam el, mert örülök, hogy ezáltal minden Somogy vármegyei vállalkozó ténylegesen többet tud tenni a saját - és ezáltal közvetve Magyarország - gazdasági helyzetének előmozdításáért, mint eddig.

 

Még egyszer nagyon köszönöm a megtisztelő lehetőséget, illetve a kedves üzeneteiteket, és egyúttal arra kérlek benneteket, hogy éljetek a lehetőséggel!

 

Keressetek bátran a javaslataitokkal!

 

https://www.sonline.hu/helyi-kozelet/2023/09/masolat-masolat-kozosen-dolgoznak-somogy-gazdasagaert

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

Rugalmas nyelviskola az elfoglalt emberek számára 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd