03 júl
Image

SIKERES JÚNIUST ZÁRTUNK

 

SIKERES JÚNIUST ZÁRTUNK

 

Hadd szóljon ez a mai írás azokhoz, akik még most indulnak el az alábbi célok felé, és azokhoz a Happy Endes tanulóinkhoz, akik már kezükben foghatják a jól megérdemelt angol közép, vagy emelt szintű érettségijüket, a sikeres felvételi papírjukat kéttannyelvű középiskolába, vagy felsőoktatási intézménybe, illetve külföldi egyetemekre.

 

Akik még ennek az útnak az elején vagytok és elismerően, de kissé irigykedve gondoltok rájuk, nincs más dolgotok, mint elképzelni azt, ahogy ti is éppen átveszitek majd a bizonyítványotokat. Ezt követően márcsak ezt a képet kell nézegetni a célig vezető úton olyankor, amikor egy kicsit nehezebb valamiért a haladás…

 

Akik pedig elértétek ezt a csodálatos eredményt, hatalmas gratulációm nektek a kitartásotokért és a fantasztikus teljesítményért!

 

Ez a gratuláció megilleti a kollégáimat is, akik már 16 éve folyamatosan hatalmas kedvességgel és profizmussal felkészítik a Happy Endes tanulókat.

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

A jövő nyelviskolája - A rugalmas suli 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd