06 jún
Image

ITT A NYÁR! - MEGSZÓLALJAK ANGOLUL VAGY NE?

 

ITT A NYÁR! - MEGSZÓLALJAK ANGOLUL VAGY NE?

 

Látom, hogy mennyire tudnak szenvedni az emberek a megszólalással kapcsolatos gátlások miatt. Remélem, hogy tudok most egy picit segíteni nekik.

 

Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor úgy tudsz ezen felülkerekedni, ha egyszerűen bevállalod, hogy akármilyen szinten is van a tudásod, megszólalsz.

 

Ha ragaszkodsz hozzá, hogy valamilyen módon mégis felkészülj előtte picit, csak kezdd el otthon ülve hangosan elmondani, hogy hova fogsz utazni, mit fogsz ott megnézni, milyen programot szervezel…

 

Miközben ezt teszed, ki is jegyzetelheted azokat a szavakat, amelyeket szerettél volna belefűzni a mondandódba, de nem jutott eszedbe angolul. Azokat tanuld meg!

 

Nyaraláskor pedig kerekedj felül önmagad gátjain és csak mondd, kézzel-lábbal, egyszerű mondatokkal! Ha pedig sikerült megértetned magad a másik féllel, veregesd meg a vállad!

 

De ha úgy érzed, hogy ezt segítség nélkül nem tudod megoldani, érdeklődj nálunk a beszédfejlesztő English Calling szolgáltatásunk iránt: +36 70 77 999 77!

 

Szeretettel:

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

A jövő nyelviskolája - A rugalmas suli 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd