31 máj
Image

NÁLUNK NEM KELL CSOPORTINDULÁSRA VÁRNI!

 

NÁLUNK NEM KELL CSOPORTINDULÁSRA VÁRNI!

 

Sokan kérdezik tőlünk, hogy vannak-e nyáron is tanfolyamaink és hogyan tudjuk megvalósítani azt, hogy bármelyik nap lehet kezdeni a Happy Endben.

 

Jöjjenek hát a válaszok!

 

Mivel a magántanár, az egyéni haladás és a nyelviskola ötvözete a Happy End módszere, ezért meg tudjuk oldani, hogy bármelyik héten megkezdheted a tanulást velünk.

Megállapodunk egy heti óraszámban és neked azt kell elosztanod mindig a központi órarendünkben, ahol találsz reggel 8-tól, este 8-ig időpontokat, illetve szombaton és vasárnap is  8-tól 12-ig.

 

Ez igaz a nyári időszakra is, hiszen már 16 éve kizárólag csak a piros betűs napokon, szenteste és szilveszter napján nem tudtok velünk tanulni.

 

Szóval, ha biztosan nem szeretnél kétségek között várakozni, hogy vajon csúszik-e a tanfolyamod indítása néhány hetet, vagy akár hónapot, mert nem jön össze a tanfolyam indításához szükséges létszám, akkor a Happy End Nyelviskolára számíthatsz! 

 

Nálunk nem kell csoport indulásra várnod!

 

Hívj minket és tanulj velünk holnaptól: +36 70 77 999 77

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

A jövő nyelviskolája - A rugalmas suli 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd