26 máj
Image

A MAGYAR GAZDASÁG ELŐMOZDÍTÁSÁNAK TÜKRÉBEN

 

A MAGYAR GAZDASÁG ELŐMOZDÍTÁSÁNAK TÜKRÉBEN

 

A legutóbbi ülésen, ahol ismét pártfüggetlenül képviseltem a magyar kis- és középvállalkozások érdekeit, kicsit más irányba kanyarodott a közös ötletelés, mint amilyen hozzászólásokkal eredetileg készültem.

 

Felsőbb kérésre a digitális világ alakulásának oldaláról kellett megközelítenünk a témát, ami a magyar gazdaság előmozdítása volt.

 

Számba kellett vennünk meglévő erősségeket, gyengeségeket és lehetőségeket…

 

Megosztom veletek, hogy mik voltak az előzetes, nemcsak a digitális világot érintő hozzászólásaim:

 

- A TB egy része legyen felhasználható egészségmegőrzésre a magánszemélyek választása alapján akár egy sportbérletre (uszoda, konditerem…), vitamin vásárlásra, szűrővizsgálatokra magánrendeléseken… bármely általunk választott intézményben!

 

- A szakképzési hozzájárulás legyen felhasználható a cégek saját munkatársainak képzésére a cég profiljához illeszkedő szakterületeken!

 

- Sávos adózás bevezetése, mely kedvezményesebb a mostaninál a megerősödni kívánó, több tízmilliós biztos anyagi tartalékot még fel nem halmozott kisebb vállalkozások számára.

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

A jövő nyelviskolája - A rugalmas suli 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd