15 máj
Image

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ÉS FELELŐSSÉG

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ÉS FELELŐSSÉG

Az én véleményem valószínű csak egy csepp a tengerben. De mivel szinte minden, ami körülvesz bennünket egyszer egy gondolattal kezdődött, hátha nem hiába mondom el a következőket:

Igen, szükség van rá, hogy lépést tartsunk a világgal és folyamatosan fejlődjünk, ami az informatikai tudásunkra is igaz.

DE…

Közben végzetes lehet, ha nem áll neki az emberiség ugyanilyen tempóban az etikáját és a saját intelligenciáját is fejleszteni azzal kapcsolatban, hogy hogyan is kellene ebben a világban élni ahhoz, hogy mindannyian a lehető legjobban alakítsuk a saját magunk és környezetünk életét.

A mesterséges intelligencia abból tud tanulni, amit mi az interneten művelünk.

Azaz, “őt” tanítja a jószándékú művésztől kezdve a gyilkosokon át az agyonművelt embereken keresztül, a hirtelen haragból az internetre firkáló személyekig mindenki.

Ezek szerint valamelyest a “Ha sokan mondják biztos igaz.” elv alapján tanul?

Annyira nem intelligens, hogy kiválogassa, hogy mit tanuljon ahhoz, hogy ne forduljon ellenünk.

“Ő” a többség szavait issza. Majd nehogy egyszer azt ajánlja, hogy együnk  tehénsz@rt is, mert annyi légy csak nem téved…

Bocsánat a megszokottól vehemensebb stílusért, de ebben a témában ez képviseli az őszinte véleményem.

Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End Angol Nyelviskola 
A jövő nyelviskolája - A rugalmas suli 
+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 
#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd