11 máj
Image

A KARRIERNAP TANULSÁGAI-És egy titok, amit most elárulok nektek

 

A KARRIERNAP TANULSÁGAI - 

És egy titok, amit most elárulok nektek

 

Nagy cégek vezetőivel, HR-eseivel beszélgettem. (HR, azaz humán resources, azaz a cégben az ott dolgozó emberek mennyiségét, minőségét, állapotát, megtartását terelő személy.)

 

Azt mondják, hogy már kezdenek leáldozóban lenni a cégekhez kihelyezett nyelvoktatások, hiszen magasabb pozíciókba már nem is vesznek fel angoltudás nélkül új munkatársat.

 

Elmesélték azt is, hogy a régi, jól bevált munkatársakat nem küldik el a nyelvtudás hiánya miatt, de elvárják tőlük, hogy pótolják a hiányosságukat. Ezt általában a cégek segítik is anyagilag, és előfordul, hogy még a munkaidőből is hajlandóak áldozni rá órákat.

 

Még egy kis titkot megosztottak velem.

 

Míg nem nagyon égető a helyzet, addig van, hogy nem kérik a munkatársakat, hogy tanuljanak angolt. De ha a munkatárs áll a főnöke elé, hogy támogatná-e, ha elkezdene egy nyelvtanfolyamot, általában igen a válasz.

 

Szóval, ha úgy érzed, hogy kicsit is szükséged lehet angoltudásra, tegyél egy próbát és kérd meg a főnöködet, hogy támogassa a képzésedet!

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

A jövő nyelviskolája - A rugalmas suli 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd