30 márc
Image

SPECIALITÁSUNK:FELKÉSZÍTÜNK A JOBB ÁLLÁSOKRA ÉS A JOBB MUNKÁKRA

 

SPECIALITÁSUNK: FELKÉSZÍTÜNK A JOBB ÁLLÁSOKRA ÉS A JOBB MUNKÁKRA

 

Épp most hívott fel egy kedves hölgy, aki eredetileg azért iratkozott be hozzánk az angoltanfolyamára, hogy a munkahelyén az eddiginél is hasznosabb fogaskereke lehessen a vállalatnak. 

 

Azonban, ahogy fejlődött az angoltudása, egyszercsak elékerült egy olyan állásajánlat, amilyen munkáról már sokszor álmodozott. Korábban beadta már egyszer az önéletrajzát hozzájuk, és mindenben meg is felelt volna... De az angoltudása nem volt elegendő ahhoz, hogy az álom valóra váljon.

 

Most azért hívott, hogy elmesélje, hogy újból megpályázta az állást és már teljesítette is az angoltudását mérő interjút, melyen megfelelt. 

 

Ezúton is gratulálunk!

 

Nyelvtanfolyamainkon a saját tempódban haladhatsz a tananyagon, a saját magad által összeállított órarended szerint. A tanulást pedig a Google termékeivel valósítjuk meg, melyeket a magánéletedben, munkádban is hasznodra fordíthatsz.

 

Beszédóráinkon (English Calling) idehozzuk neked az angolnyelvű környezetet, hogy ténylegesen használni is tudd, amit megtanulsz elméletben.

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

A jövő nyelviskolája - A rugalmas suli 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd