22 márc
Image

ÚJRA INDUL AZ ENGLISH CALLING A SZABADBAN!

 

ÚJRA INDUL AZ ENGLISH CALLING A SZABADBAN!

 

Emlékszem, hogy középiskolás korunkban két évfolyamtársunk mindig azzal poénkodott a buszon, hogy különböző nyelveket igyekeztek imitálni. Halandzsáztak angol, francia, német akcentusokkal… Nagyon vicces volt. Volt olyan nem hozzánk tartozó idegen, akinek már kicsordult a könnye a nevetéstől.

 

Először csak azt akarták a srácok kideríteni, hogy felfigyel-e rájuk a környezetük, ha “angolul” beszélnek. Elég gyorsan kiderült, hogy igen.

 

Pont ez az, amit megtapasztalhatnak azok a tanulóink is, akikkel már eljutottunk az English Callingon (angol beszédfejlesztő online társalgás) oda, hogy meg mernek szólalni. 

 

Ugyanis nekik a következő kihívás az, hogy egy külső helyszínről jelentkezzenek be a foglalkozásra. Akár egy cukrászdából, ahol angolul rendelhetnek, vagy egy parkból, ahol futók rohangálnak el mellettük, míg ők angolul válaszolnak tanáraink kérdésére.

 

Mindenkinél eljön az az idő, amikor egy ilyen helyzet nem félelmetes, hanem élvezetes lesz.

 

Ezt közösen elérjük, hogy így legyen.

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

A jövő nyelviskolája - A rugalmas suli 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd