31 jan
Image

MÁR ITT IS VAN A FEBRUÁR! - angol tanulás, tökéletes alak…

MÁR ITT IS VAN A FEBRUÁR! - angol tanulás, tökéletes alak…

✔ Egy volt osztálytársammal arról beszélgettünk, hogy jó pár céljának elérésével kapcsolatban járt úgy, ahogyan az angollal is.

Amikor kitalálta, hogy meg akar tanulni angolul, körülbelül öt éven át nem kezdte el, majd amikor belekezdett, egy év alatt eljutott a céljáig.

Szóval ötször több időt vett igénybe, hogy rávegye magát a tanulásra, mint maga a tanulási folyamat.

✔ Egy kedves barátnőm (Tövissi Gabi), aki egyébként fotós, nagyon profi a célok kitűzésében és elérésében. Tavaly januárban több, mint 30kg súlyfelesleggel eldöntötte, hogy egy év múlva kifogástalan alakja lesz. Őt láthatjátok a képen.

Az eredmény magáért beszél, amihez szívből gratulálunk.

Az új év kezdetén sokan megfogadták, hogy idén megtanulnak angolul. Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor ne várj tovább! Már egy hónap eltelt az évből!

Ne hagyd, hogy öt év múlva ugyanott tartson az angoltudásod, mint ahol jelenleg tart! Keress minket és ugorj neki most a tanulásnak, hogy egy év múlva te is megveregethesd a vállad, mint Gabi.

Segítünk, csak hívj minket bátran: +36 70 77 999 77

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola

A jövő nyelviskolája - A rugalmas suli

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd #tovissigabi #foto