20 dec
Image

A SIKER KÉT ARCA

 

A SIKER KÉT ARCA

 

Egy csodálatos hölgy, Csupor Krisztina, a gyermekorvosok gyöngye, nővérem gyerekkori barátnője inspirálta a mai írásomat. Három hete Görögországban megynyert egy 120 km-es futóversenyt!

 

Kívülről fájdalommentes, csodálatos látvány a végeredmény, ahogy beérkezik magyar zászlóval a kezében a célba. De szinte lehetetlen megítélni, hogy mennyi nehézségen, mi mindenen ment keresztül akár az alatt a 120 km alatt, akár éveken át, előtte.

 

De eszembe jutnak unokatestvérem vízilabdázó gyermekei is, akik minden héten hétfőtől szombatig 2-3 órás edzésen vesznek részt, vasárnap pedig meccsen, sikert, sikerre halmozva. Valószínűleg hasonló múltja van minden magyar válogatott vízilabdázónak.

 

Ha előfordult már veled hogy miközben hallgattál egy angolul nagyon jól beszélő embert, és esetleg haragudtál magadra, hogy te pedig hibákkal beszélsz, akkor jusson eszedbe, hogy ő is így kezdte!

 

Ne bántsd magad a hibákért, amik részei ennek az útnak! Csak menj tovább egészen addig, amíg el nem érsz oda, ahova szeretnél! A legjobb, pedig, ha olyan kedves és türelmes emberek kísérnek az úton, mint a Happy Endes angoltanárok.

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

A jövő nyelviskolája - A rugalmas suli 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd