22 nov
Image

BESZÉLJ A TÖBBSÉG NYELVÉN 

 

BESZÉLJ A TÖBBSÉG NYELVÉN 

 

A napokban elgondolkodtam azon, hogy vajon hogyan érezhetik munkahelyüket, vállalkozásukat biztonságban azok, akik nem állnak több lábon? Vajon tudják-e az emberek, hogy ezt a több lábon állást meg tudják valósítani?

 

Nézzük meg, hogy hogyan:

 

Már több száz éve is létezett az az igény, hogy az emberek a világ bármely pontján tudjanak egymással kommunikálni, hiszen ezért hozták létre annak idején az eszperantó nyelvet. 

 

Az 1800-as évek végén jött létre ez a mesterségesen kitalált nyelv, ami akár világszinten jobban el is terjedhetett volna, mint az angol.

 

De mégsem lett világnyelv. Nem volt múltja, kevesen beszélték, és ezért nem is volt igazán lehetőség hol és kivel használni.

 

Így egyszerűbb volt egy-egy élethelyzetben két embernek angolul gondolatokat cserélni, mint nekiállni eszperantót tanulni, s ezáltal kiterjeszteni a lehetőségeiket.

 

Mert bizony a több lábon állás egy bárki számára elérhető kulcsa az angol nyelvtudás, melynek segítségével a világ ezernyi lehetőségével kinyílik.

 

Kérj egy ingyenes időpontot, hogy bekukucskálj egy angol nyelvű beszédfejlesztő órára!

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola 

A jövő nyelviskolája - A rugalmas suli 

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd