20 szept
Image

MIÉRT IS VAGYOK AZ ALSÓS SZÜLŐK BARÁTJA?

 

MIÉRT IS VAGYOK AZ ALSÓS SZÜLŐK BARÁTJA?

 

Múlt héten megjelent írásom kapcsán merült fel, hogy erről bővebben kellene mesélnem. Mindenkinek van sokféle szerepe, melyeket vállal az élet játékában: szülő, munkatárs, férj / feleség, edzőtárs…

 

Az én egyik ilyen énem “az alsós szülők barátja”.

 

Mivel nagyon kicsi koromtól imádtam segíteni, hamar eldöntöttem, hogy a tanítás lesz az, amivel ezt felnőtt koromban is meg fogom tenni.

 

Egészen gyerekkorom óta fejlesztettem magam ezen a téren, s már a tanáraimat is ilyen szemmel figyeltem, majd ilyen végzettségeket is szereztem.

 

Minden gyerek és család más. Mindenkinél el lehet érni fejlődést, jó irányú változást, de ahol probléma van, ott csakis a személyiségére alakítva, hatalmas türelemmel lehet ezt megtenni. 

 

A gyerekek lelke sokkal fontosabb, mint a kitűnő bizonyítvány. De van egy szint, amit el kell érni, hogy értékes, sikeres felnőtté váljanak, mégpedig úgy, hogy közben a családi életet se mérgezze meg az otthoni tanulás.

 

Lételemem, hogy ehhez tanácsaimmal, húsz éves tapasztalatommal hozzájáruljak. Ez egy hobbi számomra a nyelviskola vezetése mellett.

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #külföldimagyarok #beszéd