02 nov
Image

"IDEGENVEZETŐ A BARÁTOM"

 

"IDEGENVEZETŐ A BARÁTOM"

 

Az idegenvezető fiú - adatvédelmi okokból nevezzük őt Johnnak - készségesen válaszolgatott Katának, a magyar turistalánynak a fordítóprogram által gyönyörűen megfogalmazott kérdéseire, amik egyre sűrűsödtek, s közben kölcsönösen csillogtak a szemek. 

 

Majd John meghívta egy teára Katát. Kissé akadozó beszélgetés vette kezdetét. A nyelvtudás hiánya nehezítette az erősödő szimpátia kibontakozását, de a Messengeres jelölés nem maradt el. Írásban folytatták az ismerkedést.

 

Ekkor jött el a pillanat, hogy Kata a recepciónkon “verte a fejét a falba”, hogy miért is hagyta félbe a tanulást, amikor kiderült, hogy a diplomáját megkaphatja nyelvvizsga nélkül is...

 

Egyre több megkeresés érkezik nyelviskolánkba külföldiekkel kialakuló párkapcsolat miatt. Kata lelkes, motivált tanulónkká vált, a levelezések pedig egyre gördülékenyebben zajlanak. ????

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd