20 szept
Image

A VITAMINOK FONTOSSÁGA ÉS A SZELLEMI FRISSESSÉG

A VITAMINOK FONTOSSÁGA ÉS A SZELLEMI FRISSESSÉG

Sokszor szóba kerülnek manapság a vitaminok az immunerősítés miatt. Meglepő lehet, de még a gyerekek magatartása is függhet tőlük. Sőt, megfelelő vitaminfogyasztás még a felnőttek türelmességét is fokozhatja.

További számos, érdekes összefüggésben van. Hallottatok például arról, hogy milyen erőteljesebben kívánja valaki az édességet, annál inkább valószínűsíthető, hogy C vitamin hiánya van?

Vagy például, amikor nagyon igénybevesszük magunkat szellemileg akkor a B1 vitaminkészletünket csak úgy falja a szervezetünk. Ilyenkor nem meglepő a rossz alvás, az ingerültség. Érdemes pótolni a B1 vitamint.

Sokaktól hallottam már, hogy "de a vitamintól meg fognak hízni". Ha megfelelő arányban vannak a beszedett vitaminok egymással, akkor nincs ilyen gond.

Hogy miért írok erről? Mert az idegennyelv tanulást is hatékonyabbá teszi, ha a tesztünk nem küzd semmi nehézséggel vitaminhiány miatt.

Szeretettel:

Pfundt Szilvia
tulajdonosok
Happy End Angol Nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája
+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz .: B / 2020/13
# Intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas # időbeosztás # nyelvtanulás # Nyelvtudás # fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga # vállalatiangol #uzleti # szintentartóbeszédóra # szintvisszahozóbeszédóra # külföldimagyarok #anglia # beszéd