03 szept
Image

GENERÁCIÓK NYELVISKOLÁJA VAGYUNK -  a hármas rekordok...

 

GENERÁCIÓK NYELVISKOLÁJA VAGYUNK -  a hármas rekordok...

 

Mivel már közel 15 éve működik nyelviskolánk, ezért egyre több tanfolyamra beiratkozó érkezik úgy hozzánk, hogy kiderül, hogy valamely családtagja tanulónk volt.

 

Az első tanulóink most lettek annyi idősek, hogy gyermekeik életében eljött az idő, hogy még az érettségi, vagy a diploma előtt angoltudásra tegyenek szert.  

 

A rekord eddig az volt, amikor egy házaspár mindkét tagját három gyermekük is követte a nyelvtudás megszerzésében. Azóta a legnagyobb már az angol nyelvből él.

 

Öröm számunkra megélni ezeket a helyzeteket. 

 

A napokban találkoztam egy anyukával, aki akkor szerezte meg nálunk az angoltudását, amikor három éves volt a kisfia. Majd, nem régen ez a bizonyos kisfiú (most 15 éves) belépett anyukájával nyelviskolánk ajtaján, hogy szeretne írni egy szintfelmérőt és felkészülni a nyelvvizsgára.

 

Hálás vagyok érte, hogy így ragaszkodnak tanulóink a Happy End Nyelviskolához, hogy generációkon át kitartanak mellettünk.

 

Köszönöm nektek: 

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd