31 aug
Image

INDUL AZ ISKOLA - Fontos, hogy meglegyen a cél…

 

INDUL AZ ISKOLA - Fontos, hogy meglegyen a cél…

 

Talán mindannyian túl vagyunk már olyan tanuláson, amikor céltalanul, muszájból magoltunk jelentősnek mondott okosságokat, majd soha nem használtuk azt semmire.

 

Nyelviskolánk közel 15 éves múltú működése során bevált gyakorlat, hogy a beiratkozókat abban is segítjük, hogy célt találjanak a nyelvtanuláshoz. Elsőre jó célnak tűnhet, hogy “mert kell a nyelvvizsga”. De mire? “Arra, hogy bejussak az egyetemre, meg a diploma megszerzéséhez is.” 

 

Oké, ez szuper, de így a nyelvtanulás attól még muszáj dolog marad. Javaslom, hogy nézd meg azt, hogy mi olyanra tudod használni majd magát az angoltudást, ami hasznodra válik (azon felül, hogy a papír megszerzéséért be lehet jutni az egyetemre).

 

Az életben mi olyanra tudod majd használni, ami ennek köszönhetően valósulhat meg? Valami olyan, amitől fülig ér a szád, ha arra gondolsz, hogy azt elérted.

 

A kisfiam most lesz elsős. Lehet, hogy majd nálunk is jól jön ez a nézőpont a különböző tantárgyakkal kapcsolatban. Bármit is tanulnak gyermekeink, jó, ha tudják, hogy ez hogyan lesz hasznukra az életben. 

 

Szeretettel: 

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd