19 aug
Image

TANÁRKÉNT AZ ENGLISH CALLINGRÓL

 

TANÁRKÉNT AZ ENGLISH CALLINGRÓL

 

Egy nagyon kedves English Callingon oktató kollégánkkal beszélgettem a napokban.

 

Öröm volt hallgatni, hogy mekkora lelkesedéssel beszél a tanulók fejlődéséről, visszajelzéseikről.

 

Hogy ő, mint oktató, hogy látja az English Callingot? Íme: 

 

Tökéletes lehetőség ez a szolgáltatás, hogy beszélgetőtársakkal begyakorold az angolt, mintha külföldi barátaiddal találkoznál. 

 

De ez ugyanakkor azért jóval több, mert mindvégig tudatosan terelem őket, aminek köszönhetően biztosított a fejlődés. Hiszen ez egy olyan irányított folyamat, ahol az oktató nem engedi, hogy kicsavart mondatokkal, kézzel-lábbal zajlódjon a beszélgetés, hanem folyamatos a helyes útra terelés.

 

Kolléganőnk megjegyezte, hogy nagyon érezhető a tanulóink kommunikációjában, hogy már a tanfolyamaik elejétől beszéltetjük őket.

 

Egyre aktívabbak, húzzák egymást a tanulók a céljaik felé, bátorodnak.... Az oktatónak is  fantasztikus érzés, amikor a kezdetekben még félénk tanuló ma már magabiztosan, külső helyszínről jelentkezik be órára.

 

 

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End Angol Nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd