20 júl
Image

A NYUGODT KÖRNYEZET MEGTEREMTÉSÉNEK TITKA

 

A NYUGODT KÖRNYEZET MEGTEREMTÉSÉNEK TITKA

 

Az utazásmentes angol workshopjaink nagy sikert aratnak. Ezeken az alkalmakon a tanulók mindent fejlesztenek, ami nem beszéd. 

Az English Calling szolgáltatásunkon viszont kizárólag beszélünk. Semmi irogatás, olvasás…

 

A tanulók visszajelzései alapján egy dolog kell csak ahhoz, hogy szárnyaljanak ezeken a képzéseinken, az pedig a workshopok alkalmával a nyugodt környezet megteremtése.

 

Ami nemcsak azt jelenti, hogy zárt ajtó mögött vegyél részt a tanfolyamodon, hanem azt is, hogy biztosíts olyan feltételeket, amik tovább erősítik azt, hogy teljes mértékben, nyugodtan az angoltanulással tudj foglalkozni. Azaz, ne egyél közben, vagy foglalkozz párhuzamosan bármi mással (telefonálás, postás fogadása….)! Kezeld úgy, mintha beültél volna egy tanfolyamterembe!

 

Az English Calling szolgáltatás kötetlenebb, de ott is nagyon kell a te hozzáállásod, hogy nyugodt és eredményes beszélgetésben lehessen részed. Nem kell hozzá más, mint egy mikrofonos fülhallgató, kamera, stabil internet és készülék, olyan öltözet, amiben órára is jöttél volna, és egy olyan környezet, ahol nincs nagy hangzavar körülötted. De ez már lehet egy kültéri helyszín, amit a bátorsági szintednek megfelelően te választasz meg.

 

Szeretettel várunk téged is. Hívj minket bátran: +36 70 77 999 77

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd