19 júl
Image

STRANDRÖPLABDA! ÉLMÉNY JÁTSZANI ÉS HA PROFI, AKKOR NÉZNI IS!

 

STRANDRÖPLABDA! ÉLMÉNY JÁTSZANI ÉS HA PROFI, AKKOR NÉZNI IS!

 

Ismét egy párhuzam a strandröplabda és az angoltanulás között.

 

Jellemző a nagy strandok röplabda pályáin, hogy 8-10 fős baráti társaságok kitartóan dolgoznak azon, hogy legyen legalább 3 érintés anélkül, hogy a labda leesne. Mindig csodálom őket, ahogy a 30 fokban, alig mozogva, elszántan állnak a forró homokon. 

 

A minap is így történt, közben pedig én azokra az angolul tudni vágyókra gondoltam, akik tanári segítség nélkül évekig küzdenek egyedül, több polcnyi angol nyelvkönyvvel otthonukban.

 

De visszakanyarodva a strandra. A társaság fél órát játszott. Utánuk felálltunk mi, volt NB. I-es, NB. II-es röplabdások a pályára. Most ők ültek, minket nézve. Úgy tekintettek ránk, mint valami profi játékosokra. Ami nagyon megtisztelő, de továbbra sem kértek segítséget. Amikor újból pályára léptek, még vitáztak is egy szabályon, de nem kérdeztek minket.

 

Minden tiszteletem a kitartásukért. Kívánom nekik, és az angolul tudni vágyóknak egyaránt, hogy keressenek egy profi oktatót és ugyanilyen kitartással tanuljanak a segítségével! Garantáltan használható tudás lesz a végeredmény.

 

Beszélj profin angolul! Hívd a Happy End Nyelviskolát bizalommal, hogy ez még idén megvalósuljon! 

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd