16 júl
Image

MI LEHET AZ OKA, HOGY AZ ISKOLÁKBAN NEM TANULNAK MEG ANGOLUL?

 

MI LEHET AZ OKA, HOGY A HAGYOMÁNYOS ISKOLÁKBAN NEM TANULNAK MEG AZ EMBEREK ANGOLUL?

Ha az elmúlt 100 évben nem sikerült megtanulni iskolai keretek között a nyelveket, akkor ha ugyanezekkel a körülményekkel folytatjuk az oktatást, miért kapnánk más eredményt?

 

Tanító a végzettségem, amit kiegészítettem angollal. A nyelviskolámat közel 15 éve vezetem, de öt éven át tanítottam “normál” iskolarendszerben is. 

 

Mindig is zavart, hogy az iskolákban 12-16 évnyi tanulással messze nem jut el az angoltudása a gyerekeknek oda, ahova nálunk a Happy Endbe töredéke idő alatt. Ez persze nemcsak ránk igaz.

 

Egy biztos, hogy kevés kivétellel lehet iskolai körülmények között megoldani nyelvi fejlődést.

 

Kérdezik tőlem, hogy miben látom ennek az okát?

 

Kevés óraszámban lehetnek angol nyelvi környezetben, és akkor sem ideális körülmények között. Különböző hozzáállású, képességű és viselkedésű gyerekekkel, feladatokat oldanak meg asztal mögött ülve írásban és felolvassák azokat.

 

Saját gondolatokat nem fogalmaznak meg angolul, nem beszélgetnek. Mindegyik gyereknek meg kellene találni, hogy mi motiválja.

 

Zavaró körülmény az is, ha az angolórájuk előtt már volt több más tantárgyból is óra, ahol rendszerint rengeteg, nem teljesen megértett információ hengerelte le őket.

 

Ha ténylegesen használható angoltudást szeretnél, hívj minket: +36 70 77 999 77!

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd