15 júl
Image

AZ ENGLISH CALLING NEM VÁRT ELŐNYEI

 

AZ ENGLISH CALLING NEM VÁRT ELŐNYEI

 

A Happy End English Calling szolgáltatása egy olyan szolgáltatás, amikor egy profi oktató irányításával konferenciahívásban beszélgetünk a tanulókkal.

 

Mivel a résztvevőknek lehetőségük van megválasztani, hogy milyen helyszínről jelentkeznek be, ezért azt tapasztaltuk, hogy motiválóak a már bátrabb, kültéri helyszínről beszélő tanulóink a még gátlásosabb, első hívásaikat fogadók számára.

 

Így nemcsak a tanár dolgozik a gátlások feloldásán, hanem a többi tanuló is segít ebben. Észrevétlenül, fokozatosan oldódnak a félelmek és szépen átveszi a helyüket a magabiztos, élvezetes beszélgetés.

 

Nagy előny még a tanulóink visszajelzései alapján, hogy már a nyelv elsajátításakor hozzászoknak az eszközön keresztüli kommunikációhoz, ami nehezebb, mint élőben társalogni. 

 

Ez akár egy online nyelvvizsgán is kamatoztatható, vagy az üzleti életben.

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd