07 júl
Image

ÍGY KÉSZÍTÜNK FEL A KÜLFÖLDI MUNKÁRA

ÍGY KÉSZÍTÜNK FEL A KÜLFÖLDI MUNKÁRA

 

Érdekes helyzet állt elő napjainkban, hiszen külföldi munkát akár magyarországi otthonodból is vállalhatsz az interneten keresztül, de természetesen ez hagyományos módon is megtörténhet, ténylegesen külföldre utazva.

 

Amikor valaki azzal az igénnyel keres meg minket, hogy külföldi munkavállalásra készítsük fel, mi egy alap társalgási szintre juttatjuk a tudását beszédben és írásban egyaránt.

 

Állásinterjú teljesítésében is segítjük őt, s tanácsokat adunk számára, hogy kint, hogyan fejlessze majd önállóan tovább magát.

 

Találkozunk olyanokkal a hozzánk érkezők között, akik szó szerint pár szavas angoltudással vágtak neki a nagyvilágnak. Valljuk be, ez nem egy életbiztosítás.

 

Egy huszonéves sráccal fordult elő, hogy egy külföldi munkáltatókkal kapcsolatban levő, magyar közvetítő irodán keresztül “lett” külföldi munkája. Kiköltözött a magyarországi munkahelyét felmondva, majd kint kiderült, hogy ez egy átverés. 

 

A világ bármely pontjáról vállalsz külföldi munkát, az angolod fejlesztésében ránk számíthatsz. Keress minket bátran: +36 70 77 999 77

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd