05 júl
Image

MIÉRT JÓ NÁLUNK ANGOLTANÁRNAK LENNI?

 

MIÉRT JÓ NÁLUNK ANGOLTANÁRNAK LENNI?

 

Ahelyett, hogy én írnék nektek erről, hadd osszam meg veletek egy kedves kolléganőnk gondolatait, aki English Calling órákat is tart nálunk:

 

“Először is azért jó nálunk angoltanárnak lenni, mert azt csinálhatom nap mint nap, amit szívvel-lélekkel teszek, vagyis taníthatok. Ez persze nem lenne elég indok arra, hogy itt dolgozzak...

 

Amikor először beléptem az iskolába, rögtön megéreztem a pozitív légkört, aztán megismertem a fantasztikus munkatársi csapatot.

 

Az ember mindig olyan munkahelyről álmodik, ahol jól érzi magát, ahol kiteljesülhet a munkájában, és önmagát adhatja, hiszen a napjaink legnagyobb részét a munkahelyünkön töltött idő teszi ki.

 

Én rögtön megéreztem, hogy ez az a hely, ahol mindezt megtaláltam. Érzem a bizalmat, amit belém fektetnek, tudva, hogy jól végzem a munkám. Nincs lazsálás, folyamatosan fejlődik az iskola, fejlesztjük magunkat… A tanulók és a tanuláshoz való kiváló hozzáállásuk, tudniakarásuk és jókedvük pedig már csak hab a tortán.”


 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd