02 júl
Image

WORKSHOP ÉS ENGLISH CALLING

 

WORKSHOP ÉS ENGLISH CALLING

 

Kétféle módon zajlik nálunk az elfoglalt emberek nyelvoktatása. A workshopon mindenki a saját tempójában elsajátít mindent, ami kell ahhoz, hogy tudjon angolul beszélni, élni, dolgozni. Az English Calling alkalmával pedig be is gyakorolja, használja azt, amit a workshopon megtanult.

 

Sokszor halljuk magunkról, hogy mi vagyunk a rugalmas nyelviskola.

Ezt a jelzőt azért emlegetik mindig együtt a Happy End névvel, mert a workshop és English Calling órák mindegyikének időpontját minden egyes tanuló a saját napirendjéhez igazítja.

 

A másik nagy sikernek örvendő pontja a módszerünknek, hogy a Happy Endben mindenki a saját tempójában haladhat. Nem kell mások tudásához igazodni. Aki valaha tanult már csoportosan bármit, tudja, hogy ez mekkora kincs.

 

Persze a nagy rugalmasságban azért szükség van korlátokra is, a képzés hatékonysága érdekében. Természetesen ezek is megvannak. Például vannak határidők, ameddig az órákat le kell tanulni. 

 

Szeretettel várjuk a rugalmas nyelvtanulásra vágyókat: 

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd