01 júl
Image

BELEVISSZÜK AZ ANGOLT AZ ÉLETBE

 

BELEVISSZÜK AZ ANGOLT AZ ÉLETBE

 

Mivel egy konferenciahívásos beszélgetés az “English Calling”, ezért sok extra lehetőséget rejt tanulóink számára. Hogyan? 

 

A tanulók döntik el, hogy a hívást milyen, viszonylag csendesebb közegben fogadják. Először általában mindenki a szobájából, zárt ajtók mögül jelentkezik. Majd kimerészkednek már az erkélyre, teraszra, aztán bátorodnak tovább, míg végül észrevétlenül jutnak el odáig, hogy semmilyen közegben nem jönnek zavarba, ha angolul kell megszólalni. Imádják, ahogy mi is nagyon élvezzük látni a fejlődésüket.

 

A múlt héten egy kedves Happy Endes tanuló a teraszos órái után összeszedte minden bátorságát és a következő angol nyelvű hívást biciklizve fogadta. 

Egy nagyon népszerű, 14 km hosszú bicikliúton körbetekert egy gyönyörű tavat, miközben mindvégig konferenciahívásban beszélgetett.

 

Nagyon izgult, amikor jöttek vele szembe futók, biziklizők és neki épp a többi tanulóhoz kellett szólnia angolul. 

Ezzel nála megtört a jég. Szépen fokozatosan jutott el idáig, és nincs megállás. Lehet, hogy még elkísérjük egyszer vásárolni is angolul.

 

Így keletkezik sok, sok életszerű helyzet, miközben zajlik a konferenciabeszélgetéssel történő “English Calling”.

 

Szeretettel: 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd