30 jún
Image

ENGLISH CALLING AKÁR A STRANDRÓL IS!

 

ENGLISH CALLING AKÁR A STRANDRÓL IS!

 

Ez a cikk most azoknak szól, akik már tudnak valamilyen szinten angolul. Ha túl vagy már legalább hetven órányi angoltanuláson, akkor ez a lehetőség számodra is nyitva áll:

 

-Gyakorolhatod az élő beszédet profi tanáraink segítségével, akiknek feladatuk az is, hogy elérjék, hogy oldottan és helyesen képes legyél angolul kommunikálni. Lehet, hogy a végén már majd azt is bevállalod, hogy egy strandról jelentkezel be.

 

-Heti két órában beszélgethetsz konferenciahívásban angolul, maximum hat tanuló társaságában, az oktató irányításával. 

Ha most arra gondoltál, hogy “De olyan ciki, ha valamit nem jól mondok.”, elárulom neked, hogy egy tanulónk sem beszél tökéletesen, hiszen azért van ránk szükségük. Lehet, hogy lesz olyan, aki jobban beszél nálad, de hidd el, átérzi a helyzeted, hiszen része volt már neki is élete első English Calling beszélgetésében!

 

-Ha kitartóan fogadod a hívásokat, egyszer eljön az az idő, amikor te bíztathatod az első alkalommal jelentkezőket, és elmesélheted nekik, hogy volt olyan, amikor még te is tartottál a megszólalástól. ????

 

Szeretettel várunk! Keress minket bátran: +36 70 77 999 77 

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd