29 jún
Image

KEZDŐDIK AZ UBORKASZEZON? DE NEM NÁLUNK!

 

KEZDŐDIK AZ UBORKASZEZON? DE NEM NÁLUNK!

 

A “kezdődik az uborkaszezon” egy szleng kifejezés, ami az 1800-as évek végén indult útjára. Pont az uborkaéréssel egy időben, volt az az időszak, amikor jellemzően nyaralni mentek azok, akikről írhattak volna az újságok, így hát az uborkaérés és -szedés maradt témának. Akkoriban nehéz dolguk volt az újságíróknak. Ilyenkor sok minden zárva is volt.

 

Napjainkban azok a vállalkozások is emlegetik az uborkaszezont, amelyeknél nagy a pangás, nincs forgalom a megszokott mértékben.

 

Köszönjük kedves Happy Endes tanulók, hogy nálunk nincs uborkaszezon. Fantasztikusak vagytok, hogy az angol nyelv fontosságát felismerve, kitartóan tanultok velünk.

 

Elárulom nektek, hogy jelenleg a középiskolások, egyetemisták és vállalkozók (mindenféle korosztályból) teszik ki a tanulóink nagy részét.

 

Szeretettel várjuk az újabb tanulókat. A Happy Endben egész nyáron nincs leállás. 

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd