28 jún
Image

ÚJRA STRANDRÖPLABDA - Ne mondj le magadról!

 

ÚJRA STRANDRÖPLABDA - Ne mondj le magadról!

 

Épp itt ülök a Balatonparton a pálya mellett, és azon gondolkodom, hogy emlékszem amikor azt mondtam, hogy a gyermekeim vállalása után már nem fogok tudni visszatérni a röplabdázáshoz. Még azt is megérzi az ember, ha egy hetet kihagy az edzésből, nem ám hat évet - mondtam én.

 

Ezzel egyidőben eszembe jutnak azok az új Happy Endes tanulóink, akik hasonlóan lemondtak magukról. Úgy szeretném, ha át tudnám adni nekik azt az érzést, amit én érzek most, hogy fülig érő szájjal röplabdázok ismét. 

 

Kellett egy kis visszarázódás, de a lényeg a végeredmény. Nem a visszatéréskor tapasztalt ügyetlenkedések számítanak már ilyenkor, hanem az a rengeteg élmény, amit ad azóta már második éve.

 

Ha barátkoztál már a gondolattal, hogy vissza kellene térni a tanulás világába, és azóta is álmodozol egy igazán jó angoltudásról, utazásokról, ahol gond nélkül használod a nyelvet, esetleg álmaid munkájának állásinterjújáról, ahol mindenféle nehézség nélkül helytállsz angolul, vagy egy üzleti tárgyalásról, ahol a szaktudásodat angolul is képes vagy bizonyítani…, akkor gyere és ugorj neki a tanfolyamodnak! 

 

Ha esetleg az elején bele kell rázódnod, adjon erőt neked az én kis röpis történetem! 

 

Szeretettel: 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd