22 jún
Image

A TANULÁS SZERETETÉNEK ÉRTÉKE

 

A TANULÁS SZERETETÉNEK ÉRTÉKE

 

Sajnos sokszor előfordul, hogy kihal az emberekből a tanulás szeretete. Ha te is így vagy ezzel, van egy ötletem a számodra…

 

Amikor valamit muszáj lenne megtanulnod (például az angolt), ne foglalkozz azzal, hogy milyen úton kell végigmenned, csak tedd meg az első lépést, majd a következőt, aztán még egyet és ezt ne hagyd abba addig, míg el nem érsz a célodig!

 

Hogy mi lehet az oka annak, hogy a legtöbb ember szemében a tanulás egy szükséges rossz?

 

Érdekes kérdés, hiszen rengeteg fantasztikus pedagógus van, de a jelenlegi oktatási rendszerben nincs egyszerű dolguk.

 

Valójában a tanulásnak egy olyan örömöt okozó eseménynek kellene lennie, amikor fokozódik a boldogság az emberekben attól, hogy újabb érdekes tudást szerezhetnek a világról. Majd, amikor ezeknek az új információknak hasznát is veszik, mert alkalmazzák az életükben, tovább növekszik a kíváncsiság és még többet szeretnének tudni.

 

Hiszen minél több a tudásunk, annál több jó lehetőség nyílik meg előttünk. Ezt így meg is tapasztalnák a saját bőrükön.

 

De egyelőre talán az emberek többségének a tanulás egy nélkülözhetetlen, de rossz dolog. Ha muszáj megtanulnod angolul, mert nagy előnyödre válna, ne nézegesd, hogy vajon, hogy fog menni maga a tanulás! A szemed inkább tartsd a célodon!

 

Csak indulj el az úton! Kezdd el a tanfolyamod! Megkapsz minden segítséget, és egyszer csak tiéd lesz a vágyott angoltudás. 

 

Hívj minket most ezen a számon: +36 70 77 999 77

 

Szeretettel:

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd