18 jún
Image

 CSAK A KÖZÉPKORÚ ÉS IDŐSEBB KOROSZTÁLYT KELL FELKÉSZÍTENI?

 

 CSAK A KÖZÉPKORÚ ÉS IDŐSEBB KOROSZTÁLYT KELL FELKÉSZÍTENI?

 

Azt gondolnánk, hogy már csak a felnőtteknek kell angolt tanulniuk, mert a fiatalok ezt az iskolában megoldják. Sajnos nem. Bár néhányan meglepően jól beszélnek angolul. Elárulom azt is, hogy ők hogyan csinálják.

 

14 éves múltunk tapasztalatával mondom azt, hogy az iskolai nyelvoktatás (kivéve az emelt angolos és kéttannyelvű tagozatokat) nem elég.

 

Érdekes tapasztalat viszont, hogy azok a 14-16 éves tanulók, akik már képesek angolul kommunikálni, internetes játékokból és a Youtube-on, Netflixen nézett angolnyelvű videókból, filmekből szerezték tudásukat.

 

Egyébként a beszédórákon egyértelműen érződik rajtuk a YouTube-os angoltudás. Nekik általában abban kell segítséget nyújtanunk, hogy a beszédstílusukat csiszoljuk.

 

A helyzetekhez passzoló udvarias, baráti, hivatalos, félhivatalos stílusok között képesek legyenek váltani, ne mindenkivel szleng szóhasználattal akarjanak kommunikálni.

 

Keressetek minket bátran: +36 70 77 999 77

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd