11 jún
Image

A MAGYAR CÉGEK TERJESZKEDÉSÉNEK LEGFŐBB GÁTJA

 

A MAGYAR CÉGEK TERJESZKEDÉSÉNEK LEGFŐBB GÁTJA

 

A multik kihasználják az Unió előnyeit. Mi vajon miért nem? 

 

Mekkora kincs lehet a magyar őrölt pirospaprika, akácméz, minőségi disznótoros termékek, Zsolnay és Herendi porcelán… a világ más tájain?  Miért nincsen olyan mértékű export a makói hagymából külföldre, mint amilyen mennyiségben érkezik hozzánk Spanyolországból a paradicsom?

 

De ha nem is a hungarikumokról beszélünk, hanem csak belegondolunk, hogy hány nagyvállalat mellett utazunk el nap, mint nap, akik csodaszép épületekben, nagy gépparkkal, sok munkaerővel teszik a dolgukat. Miért nem dübörögnek úgy külföldön is?

 

Minden adott ahhoz, hogy külföldön tárt karokkal várjanak bennünket, egyet kivéve. Most kemény leszek, de bizony az ő szemükben, aki nem tud velük kommunikálni, analfabéta. 

 

Hogy kössenek úgy üzletet, hogy mindenhez tolmácsért kell kiáltani? Ha, a számlázással kapcsolatban felmerül valami kérdés, akkor a pénzügyeshez kell a tolmács, ha a kamionra pakoláskor nem stimmel valami, akkor a raktároshoz…

 

Gyertek, tanuljatok angolul! Az első lépést tegyétek meg, a többiben végig mellettetek leszünk: +36 70 77 999 77 

 

Szeretettel: 

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd