07 jún
Image

PIACBŐVÍTÉSI,TERJESZKEDÉSI PROGRAM CÉGEK,VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE

MOST INDUL: PIACBŐVÍTÉSI ÉS TERJESZKEDÉSI PROGRAM CÉGEK, VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE


 

A magyarok szakmai tudása mindig is elismerésre talált, de kommunikáció hiányában nem fog megvalósulni a határokat átlépő piacbővülés.

 

Ha méltónak találod a vállalkozásod termékét, szolgáltatását arra, hogy ne csak az országhatáron belül élő embereknek legyen lehetőségük hozzáférni…

 

Ha akármilyen halványan is, de felmerült benned, hogy kibővíthetnéd a magyarországi piacodat az Unióra, akkor ez a cikk neked szól.

 

Egy olyan tanácsadási programot fejlesztettünk ki, amelybe beleillesztettük a már 14 éve alaposan letesztelt és nagyon hatékonyan működő képzésünket.

A teljes cégedet kommunikációképessé tesszük.

 

Ez nem egy szakbarbár-képző tanfolyam, sokkal inkább élvezetesebben teljesíthető, egyéni tempót tiszteletben tartó, tudásszinthez maximálisan igazított folyamat, mely elkísér mindenkit a társalgásig.

 

A cégvezető pedig mindvégig pontosan látja minden egyes kollégája teljesítményét, tanfolyami részvételének teljesülését.

 

Ha egyetértesz velem, hogy megérdemled, hogy szélesebb körben ismertté váljon a vállalkozásod, keress bizalommal:  


 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd