31 máj
Image

TERJESZKEDÜNK: ONLINE OKTATÁSHOZ ANGOLTANÁRT KERESÜNK!

TERJESZKEDÜNK: ONLINE OKTATÁSHOZ ANGOLTANÁRT KERESÜNK!

 

Bárhol is vagy az országban, szeretettel várjuk fényképes önéletrajzod az info@happyendangol.hu e-mail címre 2021.06.14-ig.

 

Online munkára keresünk angoltanárt az egész ország területéről. Tudjátok, oktatásunk nagyon fontos része, hogy nálunk nem egy automatizált gép, hanem a tanárok személyesen javítják, segítik a tanulókat a digitális téren keresztül.

 

Arról nem is beszélve, hogy elhozzák tanulóinknak Angliát virtuálisan, hogy angol nyelvi környezet érje őket minden héten. Ha én egy kezdő tanuló lennék nálunk, a Happy End Nyelviskolában, fontos lenne számomra, hogy egy nagyon kedves, szakmailag profi tanár legyen a segítségemre.

 

Ilyen oktatót keresünk. Amikor új kollégával bővítjük fantasztikus csapatunkat, mindig megnézzük, hogy emberileg megfelelő legyen a személyisége, az angoltudása legyen felsőfokon és képes legyen át is adni a tanulóknak az ismereteket.

 

A felsoroltakon kívül még további feltétel, hogy rendelkezzen korszerű kamerás laptoppal és stabil, korlátlan internettel.

 

Ha angoltanárként munkát keresel jelentkezz, vagy ha ismersz olyat, akit érdekelhet a lehetőség, szólj neki!


 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd