25 máj
Image

ÉRDEMES KIVÁRNI, HOGY AZ ÉLET KÉNYSZERÍTSE KI?

 

ÉRDEMES KIVÁRNI, HOGY AZ ÉLET KÉNYSZERÍTSE KI?

 

Ismerőseim körében sokan szóba hozzák nekem az angol tanulást. Általában tudásra sóvárgóan, reménytelen arckifejezéssel mondják: nincs időm.

 

Szeret az ember fontossági sorrendet állítani és arra szánni az idejét, ami a lista elején szerepel. Akkor van baj, ha hirtelen a lista elejére ugrik például az angoltudás. Hirtelen olyan helyzetbe kerül, hogy jövő hétre kellene, de sajnos nem szerezhető meg két perc alatt.

 

Hatalmas lehetőségektől lehet így elesni. Például egy fantasztikus állástól, vagy üzleti előnytől. Láttam már olyat, akinek minden adott volt, hogy a termékeivel külföldi piacra jusson, de a nyelvtudása miatt (pontosabban a nyelv nem tudása miatt) soha nem vágott bele, pedig 25 éve nyitva áll előtte ez a lehetőség.

 

De maradjunk egy hétköznapibb példánál… Szinte minden héten találkozunk olyan érdeklődővel, aki évek óta tudja, hogy határidőre teljesítenie kell a nyelvvizsga megszerzését, de amikor megérkezik hozzánk, addigra már brutálisan rövid időt hagyott magának.

 

Tedd meg az első lépést! Kérj tájékoztatást a Happy Endes tanfolyamokról: +36 70 77 999 77

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd