24 máj
Image

AMIKOR A PROBLÉMÁK ELFEDIK A CÉLT

 

AMIKOR A PROBLÉMÁK ELFEDIK A CÉLT

 

Amikor valaki megfogalmaz egy célt, vagy halványan felmerül benne például, hogy jó lenne tudni angolul, könnyen megérkezhetnek az akadályok is. Ezért tudatosan tedd előtérbe a célod!

 

Bármilyen gondolat is ébred benned, ami képes lenne alaposan betemetni a célodat, tudd, hogy ez csak egy “elterelő hadművelet”. Ne hagyd, hogy saját magad ellensége legyél! Lehetséges, hogy az akadály csupán annyi, hogy még csak pár szót tudsz angolul és ijesztő, hogy ehhez képest odáig szeretnél eljutni, hogy úgy tudj beszélni, ahogy most, magyarul.

 

Ne foglalkozz a teljes odavezető úttal, csak az első lépést tedd meg felé! Fejlődj onnan, ahol tartasz! Ha megtanulsz 20 szót, akkor pont 20 szóval már közelebb is leszel a célodhoz.

 

Fontos tudnod azt is, hogy sosincs olyan, hogy teljesen megtanultam angolul. Mindig lehet még tovább fejlődni. Csak lépj rá a fejlődés útjára!

 

Keress minket bátran!

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd