17 máj
Image

NÁLUNK TÖBBSZEREPLŐS A JÁTÉK

 

NÁLUNK TÖBBSZEREPLŐS A JÁTÉK

 

Miért ragaszkodunk a beszédórákon ahhoz, hogy kis létszámú csoportos oktatás folyjon, az elméleti órákon pedig ezzel szemben, teljesen a saját tempódban, a saját időbeosztásod szerint tanulhass nálunk angolul? 

 

Szakmai okai vannak döntésünknek. Már kezdetektől, azaz 14 éve csoportosak a beszédóráink, hiszen az, hogy ne csak a tanár kiejtését, szóhasználatát halljad, fontosabb, mint azt elsőre bárki is gondolná. 

 

Ha csak vele beszélnél, nem segítene neked akkorát a való életben történő társalgáskor, mint amire számítasz. Jó, ha fejlődésed során több személyt is hallasz beszélni, hiszen az életben nem mindig csak a tanároddal kell majd kommunikálnod. 

 

Ha szeretnél nyelvvizsgát, már ott megtapasztalod hatalmas előnyét annak, hogy amikor nálunk tanultál, számos emberrel nyílt lehetőséged angolul beszélgetni.

 

Szeretettel: Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd