13 máj
Image

MI A KÜLÖNBSÉG?

 

MI A KÜLÖNBSÉG?

 

Internetes felületeken, vagy beszédórákon kommunikálni másokkal angolul?

 

Ma már rengeteg lehetőség nyílik angol nyelven szóba elegyedni az interneten angol anyanyelvűekkel. Nagyon kedvesen fognak veled beszélgetni. 

 

Egyet tudjál: nagyon toleránsak, elnézőek a nyelvtani hibákkal, helytelen szóhasználatokkal szemben.  Ráadásul illedelmesebbek is annál, hogy kijavítsanak. Sőt, sok esetben meg is fognak dicsérni, hogy milyen jól beszélsz.

 

De csak gondolj bele fordítva az ő helyzetükbe! Ha egy idegennyelvű ember magyarul megszólít az utcán, te sem állsz neki javítgatni, hanem törekszel rá, hogy megértsd őt és tudj neki segíteni. Sőt, hálás vagy érte, hogy - akármilyen szinten is - de vette a fáradtságot és beszéli a nyelvünket.

 

Emberi oldalról ez fantasztikus, viszont a fejlődés szempontjából kevésbé. A beszédóra pontosan ezt a szükséges pluszt adja meg neked: kijavítanak a tanárok. Ez egy hatalmas kincs számodra, ha vannak céljaid az angollal.

 

Ha fejlődni szeretnél, keress minket bátran:

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd