12 máj
Image

A BARLANGÁSZAT TANULSÁGA

A BARLANGÁSZAT TANULSÁGA

 

Csak kevés közeli barátom tudja, hogy rendszeresen barlangásztam amatőrként profikkal. Volt köztünk barlangi mentő orvos, kutató barlangászok… 

 

Vágytam az élményre: csúszni-mászni a barlangban, sárban, vízben azért, hogy élményeket élhessek át és láthassak csodákat. Bizalom nélkül esélyem sem lehetett volna ezekre az életre szóló kalandokra.

 

Most nézzük meg, hogy mi köze is van ennek az angoltanuláshoz!

 

Közel 15 éves működésünk alatt a tanulóink nagy százalékára igaz az, hogy aggódnak tanfolyam kezdéskor, hogy vajon nekik mennyire fog menni a tanulás. Kérlek bízzatok magatokban! De, ha ez valamiért mégsem menne, akkor a tanáraitokban úgy, ahogy én a profi barlangászokban.

 

Nektek fontos feladatotok van. Kezdjétek meg az első órátokat, a többit pedig bízzátok a profi tanárokra. Feladatuk, hogy elérjék azt, hogy eljussatok azokhoz az élményekhez, amelyeket az angoltudásnak köszönhettek majd.

 

Hívjatok minket bizalommal, vagy küldjetek visszahívást kérő sms-t: +36 70 77 999 77

 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd