11 máj
Image

GYAKORLAT TESZI A MESTERT

 

GYAKORLAT TESZI A MESTERT

 

Előfordul, hogy az új beiratkozók azt mondják, hogy nem megy úgy a beszéd, ahogy azt elvárják maguktól, pedig írásban már alakul a tudásuk. 

 

Eláruljuk a titkot…

 

Ha valaki az angol tanulása kezdetétől folyamatosan mondja is azt, amit már tud, nem kerül ilyen helyzetbe. Ezért van nálunk már a kezdetektől beszédóra a tanulóknak.

 

Amikor valaki először találja szemben magát egy beszédhelyzettel - akkor is, ha már az alapfok közepén jár a tudása írásban - sokszor még nincs meg a gyakorlata abban, hogy egyszerre képes legyen figyelni mindenre, amire kell. 

 

Egy időben kell tudni értelmezni a felé érkező kérdést, már közben formálni angolul a helyzethez illő gondolatait és megkezdeni a válaszadást.

 

Ez olyan, mint először a vezetés: egyszerre kell figyelni a kuplung használatra, váltóra, kormányzásra, indexelésre… Na persze, hogy még a táblákat is nézzem közben?

 

Ne aggódj, csak gyakorold a beszédet. Nagyon sok szeretettel várunk a következő beszédórán!

 

Szeretettel: Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #uzleti #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd