06 máj
Image

HOGYAN LEHET HOZZÁNK JELENTKEZNI?

 

HOGYAN LEHET HOZZÁNK JELENTKEZNI?

 

Kommunikációs vonalainkat igyekeztük úgy kiépíteni, hogy mindenki megtalálhasson bennünket kedvenc alkalmazásain keresztül.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön (lásd:https://www.happyendangol.hu/kapcsolat ), ahol azt is jelezheted, hogy igénybe kívánod-e venni a különleges ajánlatunkat, miszerint részt vehetsz egy ingyenes beszédórán.

 

Keress minket bátran, és tudd meg minden kérdésedre tőlünk a válaszokat! Ha pedig úgy döntesz, hogy te is csatlakozol az elfoglalt emberek nyelviskolájának tanulóihoz, már akár aznap meg is kezdheted a tanfolyamodat. Teljes mértékben a saját tempódban haladhatsz. Nem kell másokhoz igazodnod.

 

Még azt is te döntöd el, hogy az általad előre bevállalt heti óraszámodat hogyan osztod el hétköznapokon 8.00-20.00 és a hétvégi napokon 08.00-12.00 között.

 

Szeretettel: 

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

 

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13 

#angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #happyend #nyelvvizsga #uzleti #intenzív #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #beszéd