29 márc
Image

KÖSZÖNJÜK A RENGETEG POZITÍV VISSZAJELZÉST!

KÖSZÖNJÜK A RENGETEG POZITÍV VISSZAJELZÉST!


Ez most nem egy megszokott cikk lesz…
Tudjátok, hogy miért jó és mennyi mindent ad egy pozitív visszajelzés?
Elárulom, hogy az összes közösségi médiának  - amiken fent vagyunk - körülbelül a feléről folyamatosan érkeznek a kedves visszajelzések a cikkek kapcsán.


A leveleitek, üzeneteitek alapján, hálás vagyok érte, hogy hasznosnak találjátok a gondolataimat, és hogy ezt szóvá is teszitek.
Az élet sok területén tapasztalom, hogy nagymértékben önbecsülést, vidámságot, fontosságot, szeretetet ad az embereknek, ha kedves, pozitív visszacsatolást kapnak. 


Mindig fontos volt nekem, hogy a Happy End Nyelviskola munkatársai számára ne teljenek el úgy a munkanapok, hogy természetesnek veszem azt, amit tesznek a tanulókért és a nyelviskolámért.
Persze mondhatnánk, hogy azért kapják a fizetésüket, hogy elvégezzék a munkájukat és hogy az ő munkahelyükért is teszik. Ez mind igaz, de ezen felül én szeretném, ha azt is tudnák, hogy az, amilyen minőségben ezt ők végzik, a tanulók életminőségét nagyságrendekkel megemelheti.


Az is fontos számomra, hogy lássák, hogy minden egyes kis, vagy nagy tettük egy-egy fogaskerékként működik a Happy End Nyelviskola nagy gépezetében.


Köszönöm munkatársaimnak azt, amit nap mint nap tesznek, illetve köszönöm a kedves visszajelzéseket nektek, akik olvassátok a cikkeimet. Sokat adtok nekem ezzel.


Szeretettel:
Pfundt Szilvia
tulajdonos
Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája
+36 70 77 999 77
F.ny.sz.: B/2020/13