24 márc
Image

A SZÜLŐK MEGNYUGTATÁSA MIATT IS FENNTARTJUK TANFOLYAMTERMEINKET

A SZÜLŐK MEGNYUGTATÁSA MIATT IS FENNTARTJUK A TANFOLYAMTERMEINKET

Amikor a helyzet és a szabályok engedik, előfordul, hogy a szülők ragaszkodnak a központunk helyszínén történő oktatáshoz.

A könnyed, gyors rendszerünket megismerve egyre jellemzőbbé vált az utazásmentes oktatás szeretete.

Maguk a tanulók, amikor kipróbálják, hamar úgy megkedvelik, hogy fel sem merül bennük, hogy élőben akarjanak tanulni, hiszen nagyon jó haladást érnek el.

A szülők viszont előfordul, hogy aggódnak…

Miután minden tanulónk rákényszerült az elmúlt évben, hogy kipróbálja az otthonról történő csatlakozást a tanóráinkhoz, gyorsan közkedveltté vált ez a sok szempontból kényelmes megoldás. Hiszen nincs utazással eltöltött idő; nem olyan erősek a gátlások, ha internetes felületen keresztül kell megszólalni, nincs parkolóhely keresés...

Mikor egy szülő beíratja hozzánk gyermekét, előfordul, hogy aggódik érte, hogy ez így nem lesz jó megoldás számára és neki a hagyományos oktatást veszik igénybe.

Természetesen, amikor a vírushelyzet és a törvények megengedik, azokat is szeretettel várja a Happy End Nyelviskola csapata, akik felvállalják a fent felsorolt kényelmetlenségeket.

Viszont, ha valamely élethelyzetük hirtelen azt kívánja, számukra is fennáll mindvégig az utazásmentes lehetőség.

Pfundt Szilvia

tulajdonos

Happy End angol nyelviskola - a jövő rugalmas nyelviskolája

+36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13

#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia