12 márc
Image

MENNYI ANGOL TUDÁS ELÉG?

Mindenki érzi valamelyest, hogy mik azok a területek, amik elől el van zárva azáltal, hogy nem érti az angolt. Sokszor az angol a forrásnyelv a számunkra értékes információkhoz.

Míg valaki nem beszéli a nyelvet, lehet, hogy nem is annyira látja, hogy ez mekkora hiány számára, mint utólag visszanézve, amikor már egy erős nyelvtudással rendelkezik.

Talán utólag jön rá, hogy mennyi haszna lett volna belőle, ha már korábban elsajátította volna az angolt. Az elúszott lehetőségekről nem is beszélve.

Egy stabil alapfokú tudás az, ami már rengeteg területen megnyitja számunkra az utat: külföldi munkavállalás, Magyarországon új munkahely, hazai munkában magasabb pozícióba kerülés… Sajnos a leépítések idejét is éljük. Ilyenkor nem mindegy, hogy milyen tudással rendelkezünk.

Sokszor több munkakört kell vállalniuk az új helyzetben az embereknek (érdeklődőink elmondása szerint) a leépítések miatt. Bizony volt már, akit a nyelvtudása mentett meg.

Akadtak olyanok is, akik nem voltak ilyen szerencsések. Ha teljesen kezdőként tavaly ilyenkor megkezdték volna az angoltanulást...

Ne várj tovább! Hívj minket, vagy küldj visszahívást kérő sms-t: +36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #alsós #korrepetálás #magántanár