10 márc
Image

GŐZERŐVEL ÉS ZAVARTALANUL ZAJLIK NÁLUNK AZ OKTATÁS!

Felhagytunk a központunk helyszínén történő oktatással, a törvényi rendelkezéseknek eleget téve.

Mivel a Happy End Nyelviskola legnépszerűbb szolgáltatása az utazásmentes, digitális tanulási lehetőség, ezért tanulóink zökkenőmentesen szárnyalhatnak tovább az angollal kapcsolatos céljaik felé. (Eddig is csak 2-3%-uk vette igénybe a hagyományos, helyszíni oktatásunkat.)

Ha angolt szeretnél tanulni, nincs mire várni. Semmi sem garantálja, hogy későbbi tanfolyamkezdéskor nem kerülhetsz hasonló helyzetbe.

Ha esetleg vannak félelmeid, rossz tapasztalataid az online oktatással, javaslom, hogy legyél bátor és a céljaid elérése érdekében kerekedj felül a félelmeiden! Esetleg próbáld ki először kevés óraszámmal magad az utazásmentes, digitális oktatásunkban!

14 éves kortól az angoltanulásban kérhettek tőlünk segítséget, 7-10 éves korúaknak pedig ügyvezetőnk, Pfundt Szilvia segít az alsós tananyag bármelyik tantárgyával kapcsolatban, - ebben a hónapban ingyen.

Írjatok, vagy hívjatok minket bátran: info@happyendangol.hu, +36 70 77 999 77

Felnőttképzési ny.sz.: B/2020/13
#intenzív #angol #nyelvtanfolyam #rugalmas #időbeosztás #nyelvtanulás #nyelvtudás #fejlesztés #nyelviskola #online #offline #happyend #nyelvvizsga #vállalatiangol #szintentartóbeszédóra #szintvisszahozóbeszédóra #külföldimagyarok #anglia #alsós #korrepetálás #magántanár